Op zoek naar een betaalbaar

no-nonsense MTO-onderzoek?

Onze medewerkerstevredenheidsonderzoeken (MTO) bieden de service en anonimiteit van een onafhankelijke vakspecialist tegen een zeer scherpe prijs. Hierbij richten wij het MTO ook nog volledig voor u in!

Hoe dat kan?

Wij van MTO-online houden van eenvoud. Geen onnodige toeters en bellen, maar functioneel naar het doel: weten wat er in uw organisatie leeft.

Standaardvragen en/of maatwerk

Bij het samenstellen kunt u een keuze maken uit onze bibliotheek met ruim 200 standaard vragen, maar u kunt ook eigen maatwerkvragen toevoegen

Anonimiteit gegarandeerd

MTO-online garandeert de anonimiteit bij verwerking en rapportage. Rapportage op basis van een minimaal 5 respondenten. Gegarandeerd 100% anoniem!

Rapportage op maat of standaard

De uitkomst van het MTO-onderzoek bestaat uit een standaard rapportage van bevindingen. Op verzoek kan een maatwerk rapportage / analyse worden uitgevoerd.

In meerdere talen

Het MTO wordt standaard in de Nederlandse taal opgesteld, maar iedere gewenste extra taal kan worden toegevoegd. Desgewenst kan iedere medewerker in zijn of haar eigen taal worden aangeschreven.

Import van filter-informatie

Binnen onze software is het mogelijk om reeds bekende data van medewerkers mee te importeren. Op basis van deze informatie kan later worden gefilterd. Denk aan informatie als ‘afdeling’ of ‘functiegroep’ (minimale groepsgrootte 10 medewerkers).

Zeer scherp geprijst

De gunstige prijs van uitvoering in eigen beheer, maar de voordelen van een onafhankelijke specialist. Al vanaf € 795,= een eigen MTO, dat is MTO-online!

Standaard vragen en/of eigen (maatwerk) vragen?

Bij het samenstellen van uw MTO kunt u een selectie maken uit ruim 200 standaard vragen, maar u kunt ook eigen vragen toevoegen.

De mogelijkheden van onze MTO-tool zijn zeer divers. Met ruim 20 verschillende vraagtypes, zoals multiple choice, waarderingsschaal, dropdown, matrix, enz. kan ieder MTO-onderzoek volledig naar wens voor u worden ingericht.

In onze ‘bibliotheek’ vindt u meer dan 200 standaardvragen verdeeld over onderstaande categorieën:

 • Algemene info (dienstjaren, afdeling, functie)
 • Organisatie ( visie, cultuur, doelstellingen )
 • Management (directie en leidinggevenden)
 • Medezeggenschap
 • Communicatie (intern-extern)
 • PSA* (Psychisch Sociale Arbeidsbelasting)

* inclusief totale vragenset verdiepende RI&E (ca. 70 vragen)

 • Arbeidstevredenheid (werksfeer, werkdruk etc.)
 • Arbeidsvoorwaarden (primair/secundaire)
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Duurzame inzetbaarheid
 • Thuiswerken

Staat uw vraag er niet tussen? Maatwerkvragen zijn geen probleem!

Onze werkwijze (is simpel)

ALs MTO-online hebben wij onze tool zo eenvoudig mogelijk ingericht. Onderstaand een overzicht van onze standaard werkwijze. Deze werkwijze geeft beide partijen houvast tijdens het gehele proces naar het MTO toe.

Offerte aanvragen

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Vraag via deze website een vrijblijvende offerte aan. Dit kan via ons speciale offerte/aanvraagformulier, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd mailen of bellen (073-5496980)

Informatie aanleveren

Informatie aanleveren via online vragenlijst

U ontvangt van ons een e-mail met daarin een unieke link naar een online-vragenlijst. aan de hand van deze vragenlijst doorloopt u het traject van informatie aanlevering.

Vragen selecteren of maatwerkvragen aanleveren

Selecteer vragen in onze 'vragenbibliotheek' of lever eigen vragen aan

Onze tool kent een groot aantal vragen, onderverdeeld in categoriën. Selecteer de door u gewenste vragen in onze vragenbibliotheek, of lever eigen maatwerk vragen aan.

Vertakkingen...

Leg vragen voor afhankelijk van gegeven antwoorden

Onze tool kent de mogelijkheid extra vragen voor te leggen afhankelijk van gegeven antwoorden. wij noemen dit 'vertakkingen'. Zo kunt u bij bepaalde (kritische) waarderingen een extra toelichting vragen.

Volledige TEST van het MTO

Het volledige MTO-onderzoek wordt getest

Nadat wij uw MTO hebben geconfigureerd, kan een door u aangeleverd testpanel het MTO kritisch doorlopen en testen.

Aanpassingen en correcties doorvoeren

Uw op- of aanmerkingen worden verwerkt

Alle bevindingen uit het test MTO worden verwerkt. Eventueel wordt een nieuwe test doorlopen.

Definitief akkoord en lancering

Lancering definitieve MTO

Na uw akkoord, wordt het definitieve MTO gelanceerd. Hierbij wordt een (Excel-sheet) met alle e-mailadressen van medewerkers in ons systeem geïmporteerd. E-mail-uitnodigingen worden naar alle medewerkers verzonden.

Sluiting en rapportage MTO

De antwoorden worden gerapporteerd

Na sluiting van het MTO worden de resultaten anoniem getoond in een online rapportage (zelf downloaden als PDF mogelijk). Desgewenst is een analyse van de resultaten mogelijk.

Test zelf hoe het werkt!

U kunt vrijblijvend testen hoe een MTO er voor medewerkers uit kan komen te zien. Klik op onderstaande knop, vul uw naam en e-mailadres in* en ontvang vrijblijvend een uitnodiging voor ons TEST-MTO.

* Ingevulde gegevens worden NIET gebruikt voor verkoopactiviteiten, uw persoonlijke gegevens worden na 30 dagen uit onze systemen verwijderd.

De voordelen op een rijtje:

Vragen bibliotheek

In onze 'bibliotheek' bevinden zich de ca. 80 meest voorkomende MTO-vragen, onderverdeeld in diverse onderwerp-categoriën. Zit uw vraag er niet bij, wij voegen uw (maatwerk) vraag toe.

Gegarandeerd anoniem

Alle persoonlijke informatie wordt door ons afgescherm. Opdrachtgevers hebben geen inzage in de gegeven antwoorden. Anonimiteit 100% gegarandeerd!

18 vraagtypes

Binnen onze MTO-tool kunnen wij gebruik maken van maarliefst 18 verschillende vraagtypen.

Volledige TEST vooraf

MTO-online houdt niet van verrassingen, daarom wordt ieder MTO-onderzoek vooraf volledig getest in samenwerking met de opdrachtgever.

Scherp geprijsd

MTO-onderzoeken zijn al mogelijk vanaf 795 euro.

Ook meertalig MTO

MTO-onderzoeken kunnen meertalig worden uitgevoerd. Medewerkers ontvangen hierbij zowel de e-mail uitnodiging als de MTO-vragen in hun eigen taal.

Import extra (filter) data

Importeeer extra informatie op medewerkerniveau t.b.v. filtering in de rapportage (groepsgrootte minimaal 5 medewerkers)

Geen verrassingen: onze prijzen

Wij vinden transparantie belangrijk. Daarom bij MTO-online geen ingewikkelde prijsconstructies en/of verborgen kosten. Bereken zelf wat het globaal kost, of vraag vrijblijvende een offerte aan.

Bereken onderstaand uw prijs in onze calculator.

Bereken wat het kost*

  Rapportageopties:


  * Prijzen zijn excl. 21% BTW.

  Meertalige MTO: 95 opstartkosten + 4,50 per vraag per taal

  Offerte-aanvraag-formulier:

   Privacy / anonimiteit 100% gegarandeerd!

   Met de komst van de AVG heeft de bescherming van persoonlijke gegevens meer aandacht dan ooit tevoren. Waar tot voor kort een MTO nog in eigen beheer kon worden uitgevoerd, is dit nu al nagenoeg ondenkbaar.
   MTO-online.nl combineert de scherpe prijs van uitvoering in eigen beheer, met de privacy voordelen van uitbesteding aan den derde partij. Zorgvuldige afscherming van privacygegevens zijn dan ook ingebed in al onze systemen en werkwijzes:

   Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

   De systemen van MTO-online.nl voldoen volledig aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG of GDPR). MTO-online.nl heeft een Data Protection Officer (DPO) deze kan worden bereikt via het emailadres dpo@mto-online.nl

   Beveiliging van uw gegevens is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

   Om deze reden worden het MTO op een apart domein gehouden en de gegevens worden versleuteld verzonden (over een zogenaamde SSL-verbinding). Deze extra beveiliging is zichtbaar voor stemgerechtigden door een groen slotje in de adresbalk. Kortom: privacy gegarandeerd!

   ISO27001

   De hosted omgeving waarop wij onze diensten aanbieden is ISO 27001 gecertificeerd. De hosted omgeving wordt 7/7 gemonitoord en is ondergebracht in Klasse-A datacenters. Alle data wordt binnen de Europese dataregio opgeslagen.

   Hash encryption

   Iedere e-mailuitnodiging is voorzien van een knop naar een persoonlijke MTO-omgeving. De link naar het MTO is versleuteld met meerdere parameters en een unieke hash (meer informatie over hashing). Toegang verkrijgen tot resultaten van een ander, door aanpassen van de link (URL), is dus praktisch onmogelijk.

   Klanttevredenheid begint bij medewerkerstevredenheid

   Contactgegevens:

   Postbus 144 5480 AC Schijndel

   073-5496980

   info@mto-online.nl

   Stuur ons een bericht (altijd reactie binnen 24 uur)

    Importeren van filterdata

    Vaak zijn antwoorden op vragen als ‘Op welke afdeling ben je werkzaam‘ of ‘tot welke functiegroep behoor je‘ al bekend bij de afdeling HRM. Het is niet nodig deze vragen alsnog voor te leggen aan de medewerkers. De betreffende informatie kunnen wij op medewerkersniveau importeren om de antwoorden op deze verborgen vragen vervolgens automatisch te vullen.

    Om de anonimiteit van medewerkers te garanderen, is een minimale groepsgrootte van 10 medewerkers hierin een vereiste (voeg eventueel afdelingen samen om aan deze voorwaarde te voldoen). Indien in de digitale rapportage gebruik wordt gemaakt van aanvullende filteringen, zorgt onze software dat resultaten met minder dan 5 antwoorden niet worden getoond. Ook dit om de pricacy te garanderen

    Meerdere talen

    Het volledige MTO kan in meerdere talen worden opgesteld. Naast Nederlands als standaard taal, hebben wij van alle vragen in onze vragenbibliotheek de Engelse vertaling. Alle overige talen zijn mogelijk, waarbij de vertaling kan worden aangeleverd, of door MTO-online kan worden verzorgd.

    Op medewerkersniveau kan worden bepaald in welke taal de e-mailuitnodiging en de MTO-vragen moeten worden aangeboden. Zo kan in hetzelfde MTO medewerker Jan in het Nederlands worden aangeschreven om employee James vervolgens in het Engels aan te schrijven.